Aida Cara & Margarita (Gita) – Shqipëri festoj me ty

Ju ftojmë të ndiqni videoklipin më të fundit nga Aida Cara & Margarita (Gita), prodhim i Musical TV, që titullohet “Shqipëri festoj me ty”. Është një këngë kushtuar vendit tonë, Shqipërisë, që njëherazi shpreh mallin dhe dëshirën e gjithkujt që jeton larg vendit për t’u rikthyer dhe festuar me bashkëkombësit.

Videoklipe të tjera nga Aida Cara përfshijnë: “T’u shëtit te grykë e pusit” dhe “Në zabel të erdha

Category:

Promo

Tags:

,
0 comments

Trackbacks