Artan Bakija – backstage (Musical-Fest)

Ju ftojmë të shihni një intervistë të shkurtër me këngëtarin Artan Bakija i cili mori pjesë në Musical FEST. Kënga e tij “Arshiku” u transmetua gjatë Puntatës së 11të të këtij festivali të muzikës popullore shqiptare.

Artani është prezantuar edhe më parë në Musical TV me dy videoklipe të tjera si: “Me k’to men nuk mahet shpia” dhe “Binte shiu pika pika”.

0 comments