Bujar Qamili – M’i dhe flakë mallit tim (Musical-Fest)

Po e startojmë këtë event me një ndër artistet më të mirënjohur të muzikës popullore shqiptare. Ai ka kontribuar për vite me radhë në muzikën tonë, duke prezantuar Shqipërinë në të gjithë botën me zërin dhe muzikën e tij…Ju ftojmë të ndiqni Bujar Qamilin i cili vjen me një këngë plotësisht të re vetëm për Musical FEST.

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

0 comments

Trackbacks