Category: Të reja & njoftime

Sort: Date | Title | Views | | Comments | Random Sort Ascending
View:

Musical FEST – Puntata 6 (përmbledhje)

136 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Bujar Qamili - "Hajde sonte rri me mu" Po e startojmë këtë even...

Musical FEST – Puntata 12 (përmbledhje)

188 Views2 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Genc Muhja – “Në bahçen tande unë të njoha” “N'bahçen tande unë...

Musical Fest – Puntata 8 (pjesa 1)

119 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 11 (përmbledhje)

174 Views1 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Artan Bakija – “Arshiku” E hapim këtë puntatë me një këngëtar i...

Altin Shira së shpejti në Musical-Fest

245 Views0 Comments

Musical-Fest është Festivali i Muzikës Popullore Shqiptare, i cili do të organizohet nga Musical TV (pjesë e platformës DigitAlb). Në këtë projekt do të marrin pjesë rreth 150 artistë nga të gjitha krahinat shqipfo...

Musical Fest – Puntata 12 (pjesa 1)

158 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 1 (pjesa 3)

86 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 14 (përmbledhje)

251 Views1 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Miq të dashur, ju prezantojmë me Puntatën e 14-të të Musical-Fes...

Musical Fest – Puntata 3 (pjesa 2)

85 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Diskutim: Kush është këngëtari/ja juaj i/e preferuar dhe pse?

99 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical TV, Së fundmi kemi hapur një diskutim në faqen tonë në Facebook ku ju ftojmë të merrni pjesë edhe ju. // Post by Musical TV.

Prezantimi i projektit “LIVE MUSICAL”

83 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical TV, Nëse dëshironi të bëni një koncert televiziv me muzikë "LIVE", me orkestrën tuaj, ose me një ndër orkestrat e Top-Channel, “unplugged” ose me orkestër super të madhe, dhe të transmet...

Musical Fest – Puntata 12 (pjesa 2)

145 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Lori së shpejti në Musical-Fest

98 Views0 Comments

Çfarë është Musical Fest? Musical-Fest është Festivali i Muzikës Popullore Shqiptare, i cili do të organizohet nga Musical TV (pjesë e platformës DigitAlb). Në këtë projekt do të marrin pjesë rreth 150 artistë nga...

Musical Fest – Puntata 8 (pjesa 3)

107 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical-FEST fillon transmetimet nga data 16 nëntor në Musical TV

84 Views0 Comments

Përshëndetje miq të dashur, Ju njoftojmë se Festivali i muzikës popullore shqiptare Musical FEST fillon transmetimet në datën 16 nëntor  deri në 30 nëntor në stacionin Musical TV. Festivali do të prezantojë rret...

Musical FEST – Puntata 7 (përmbledhje)

163 Views1 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Ani Myzeqarja – “Jo jo s'bëj shaka” Miq te MUSICAL-FEST është m...

Musical Fest – Puntata 7 (pjesa 3)

71 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 5 (pjesa 1)

81 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Shyhrete Behluli së shpejti në Musical-Fest

455 Views0 Comments

Çfarë është Musical Fest? Musical-Fest është Festivali i Muzikës Popullore Shqiptare, i cili do të organizohet nga Musical TV (pjesë e platformës DigitAlb). Në këtë projekt do të marrin pjesë rreth 150 artistë nga...

Musical-Fest 2013

200 Views0 Comments

Musical Fest ka filluar tashme...

Irini Qirjako se shpejti ne Musical-Fest

148 Views0 Comments

Prodhim i Musical TV

Artan Kola së shpejti në Musical-Fest

159 Views0 Comments

Çfarë është Musical Fest? Musical-Fest është Festivali i Muzikës Popullore Shqiptare, i cili do të organizohet nga Musical TV (pjesë e platformës DigitAlb). Në këtë projekt do të marrin pjesë rreth 150 artistë nga...

Shqiponja Muhaxheri së shpejti në Musical-Fest

138 Views0 Comments

Çfarë është Musical Fest? Musical-Fest është Festivali i Muzikës Popullore Shqiptare, i cili do të organizohet nga Musical TV (pjesë e platformës DigitAlb). Në këtë projekt do të marrin pjesë rreth 150 artistë nga...

Musical-Fest – puntata 2 (pjesa 3)

99 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Faqja 1 nga 512345