Category: Të reja & njoftime

Sort: Date | Title | Views | | Comments | Random Sort Ascending
View:

Musical Fest – Puntata 8 (pjesa 3)

112 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 7 (përmbledhje)

166 Views1 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Ani Myzeqarja – “Jo jo s'bëj shaka” Miq te MUSICAL-FEST është m...

Musical Fest – Puntata 7 (pjesa 2)

96 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 7 (pjesa 3)

72 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 7 (pjesa 1)

148 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 6 (përmbledhje)

139 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Bujar Qamili - "Hajde sonte rri me mu" Po e startojmë këtë even...

Musical FEST – Puntata 5 (përmbledhje)

203 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Në këtë “Puntatë të pestë” u prezantuan gjashtë këngëtarë të tje...

Musical Fest – Punata 5 (pjesa 3)

94 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Musical-Fest – Puntata 5 (pjesa 2)

77 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 5 (pjesa 1)

81 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Puntata 4 – Pjesa 1 (Musical-Fest)

105 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Puntata 4 – Pjesa 3 (Musical-Fest)

84 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 4 (përmbledhje)

211 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Në këtë “Puntatë të katërt” u prezantuan gjashtë këngëtarë të tj...

Puntata 4 – Pjesa 2 (Musical-Fest)

68 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 3 (përmbledhje)

215 Views2 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Në këtë “Puntatë të tretë” u prezantuan gjashtë këngëtarë të tje...

Musical Fest – Puntata 3 (pjesa 3)

410 Views4 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 3 (pjesa 2)

88 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Diskutim: Kush është këngëtari/ja juaj i/e preferuar dhe pse?

100 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical TV, Së fundmi kemi hapur një diskutim në faqen tonë në Facebook ku ju ftojmë të merrni pjesë edhe ju. // Post by Musical TV.

Musical FEST – Puntata 2 (përmbledhje)

211 Views1 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Në këtë “Puntatë të dytë” u prezantuan gjashtë këngëtarë të tjet...

Musical-Fest – puntata 2 (pjesa 3)

100 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical-Fest – Puntata 2 (pjesa 2)

113 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Musical Fest – Puntata 2 (pjesa 1)

92 Views1 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Musical FEST – Puntata 1 (përmbledhje)

197 Views0 Comments

Përshëndetje miq të Musical, Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet Televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube. Në këtë “Puntatë të parë” u prezantuan pesë këngëtarët e parë të...

Musical Fest – Puntata 1 (pjesa 3)

91 Views0 Comments

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

Faqja 2 nga 512345