Çfarë është projekti CAK?

CAK është projekti i prodhimit të videoklipeve profesionale të muzikës shqiptare.

Sa është oferta e momentit?

Klipi realizohet me vetëm 990 Euro.

Çfarë përfitimesh ka këngëtari?

Këngëtari që realizon videoklip me projektin CAK përfiton brenda çmimit transmetim të shpeshtë në Musical TV. Kjo bën të mundur që kënga të shndërrohet shumë shpejt në hit.

Çfarë nuk përfshihen në çmim?

Këngëtari duhet t’i paguajë vetë kostot: e grimit, të figurantëve (në qoftë se dëshiron të ketë aktorë, balerinë, etj.) si dhe rrugët e gjata për xhirim.