Edmond Muho – Lulja ime (Musical-Fest)

Dashuria për çdo njeri është në mënyra të ndryshme si në vepra ashtu dhe në të shprehur…Këngëtari Edmond Muho vjen në Musical-Fest me këngën e tij “Lulja ime” 🙂

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikës Popullore Shqiptare.

Trackbacks