Ergys Hyka – Beqarisë i erdhi fundi  (Musical-Fest)

Kur beqarisë i vjen fundi, fillojnë përgjegjësitë martesore….Për këtë tematike flet dhe kënga e këngëtarit Ergys Hyka Shohim performancën e tij me këngën “Beqarisë i erdhi fundi”

Gjithashtu ju ftojmë të shihni edhe një intervistë backstage gjatë Musical FEST.

Musical-Fest, Festivali Modern i Muzikes Popullore Shqiptare.

0 comments

Trackbacks