Mira Janji – Spot

Mira Janji spot per Musical TV

Gjithashtu, ju ftojmë të rishihni interpretimin e saj në Puntatën e 5të të Musical FEST me këngën “Do të gjesh belanë” si dhe shfaqje të tjera duke klikuar “Mira Janji

0 comments