Musical FEST – Puntata 14 (përmbledhje)

Përshëndetje miq të Musical,

Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube.

Miq të dashur, ju prezantojmë me Puntatën e 14-të të Musical-Fest…Ju ftoj të qëndroni me ne për të prezantuar 6 pjesëmarrësit e kësaj puntate …Ndërkohë ju rikujtojmë pjesëmarrësit e puntatës së kaluar

Elton Qeraj – “Moj e ëmbla nazeqare”
Këngëtari që do të hapë puntatën e sotme është Elton Qeraj. Ai vjen në Musical-Fest me këngën “Moj e ëmbla nazeqare”…Ndiqeni 🙂

Erland Sula – “Hidhe vallen”
Tani do të shohim performancën e Erland Sula, i cili vjen me një këngë tradicionale me titull “Hidhe vallen” 🙂

Evzi Kaja – “Foleja e dashurisë”
Skena është gati për këngëtarin Evzi Kaja…”Foleja e dashurisë” është kënga me të cilën do të prezantohet në Musical-Fest 🙂 Shohim performancën e tij 🙂

Ilir Nurka – “Nëno xhani se ç’më gjeti”
Është momenti për të dëgjuar një kolazh mjaft interesant nga këngëtari Ilir Nurka…Titulli i këngës është “Neno xhani seç me gjeti” 🙂

Skënder Hasi – “Eja moj bjondine”
Skënder Hasi vjen nga Kosova për t’u bërë pjesë e Musical-Fest…Ai vjen me një këngë që flet për “Bjondinen”…”)

Klodian Rama – “Vish fustanin e bardhë moj nuse”
Të dashur shikues, kemi mbërritur në fundin e puntatës së sotme…Ju ftoj ta mbyllim me këngëtarin e dashur Klodian Rama me këngën “Vish fustanin e bardhë” 🙂

Për të gjitha ata prej jush që nuk patët mundësi ta shihni të plotë Puntatën 14 të Musical FEST, e cila u transmetua dje në orën 20:00, ju ftojmë të shfrytëzoni linket e mëposhtme për ta parë atë të plotë.

Musical Fest – Puntata 14 (pjesa 1)

Musical Fest – Puntata 14 (pjesa 2)

Musical Fest – Puntata 14 (pjesa 3)

 

0 comments

Trackbacks