Musical FEST – Puntata 15 (përmbledhje)

Përshëndetje miq të Musical,

Ju falenderojmë shumë që po na ndiqni rregullisht nëpërmjet televizionit Musical (në Digitalb), Facebook dhe YouTube.

Miq të dashur, ju prezantojmë me Puntatën e 15-të të Musical-Fest…Ju ftoj të qëndroni me ne për të prezantuar 6 pjesëmarrësit e kësaj puntate …Ndërkohë ju rikujtojmë pjesëmarrësit e puntatës së kaluar

Ylli Dema – “Hajde hajde”

Juli Cenko – “Magjia”

Ylmize – “Pyt Tetova”

Zana Paloja – “Pa ty”

Ledio Arapaj – “Harresa”

Beke Nikqi – “Sa zemra i mban ti”

Dritan Jashari – “Gurët e sokakut”

Për të gjitha ata prej jush që nuk patët mundësi ta shihni të plotë Puntatën 15 të Musical FEST, e cila u transmetua dje në orën 20:00, ju ftojmë të shfrytëzoni linket e mëposhtme për ta parë atë të plotë.

Musical Fest – Puntata 15 (pjesa 1)

Musical Fest – Puntata 15 (pjesa 2)

Musical Fest – Puntata 15 (pjesa 3)

 

0 comments

Trackbacks