Paketat për prodhimet AUDIO

Studiot dhe stafi ynë ju ofrojnë mundësinë e prodhimit të këngëve muzikore për të gjithë këngëtarët e interesuar. Eksperienca dhe kapacitetet tona teknike dhe profesionale na lejojnë t’ju ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dhe ofertash të ndryshme për të realizuar ëndrrën tuaj muzikore ndaj ju ftojmë të shqyrtoni paketat e mëposhtme ose të na kontaktoni direkt për më shumë informacion.

Klikoni paketat që ju interesojnë:

Paketa FOLK

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Drejtim Artistik
 2. Kompozimi
 3. Orkestracioni
 4. Mix & Master
 5. Studio vokalist

Transmetimi – 1 muaj (63x)

Paketa TURBO

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Drejtim Artistik
 2. Kompozimi
 3. Orkestracioni
 4. Mix & Master
 5. Studio vokalist
 6. Tekst
 7. Live instruments

Transmetimi – 1 muaj (125x)

Paketa TREND

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Drejtim Artistik
 2. Kompozimi
 3. Orkestracioni
 4. Mix & Master
 5. Studio vokalist
 6. Tekst
 7. Live instruments
 8. Backvocals

Transmetimi – 1 muaj (125x)

Paketa SUPER

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Drejtim Artistik
 2. Kompozimi
 3. Orkestracioni
 4. Mix & Master
 5. Studio vokalist
 6. Tekst
 7. Live instruments
 8. Backvocals

Transmetimi – 1 muaj (125x)

Paketa GOLD

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Dr Artistik
 2. Kompozimi
 3. Orkestracioni
 4. Mix & Master
 5. Studio vokalist
 6. Tekst
 7. Live instruments
 8. Backvocals

Transmetimi – 1 muaj (215x)