Paketat për prodhimet VIDEO

Studio dhe stafi i Musical TV ofrojnë mundësinë e prodhimit të videoklipeve muzikore për të gjithë këngëtarët e interesuar. Eksperienca dhe kapacitetet tona teknike dhe profesionale na lejojnë t’ju ofrojmë një gamë të gjerë shërbimesh dhe ofertash të ndryshme për të realizuar ëndrrën tuaj muzikore ndaj ju ftojmë të shqyrtoni paketat e mëposhtme ose të na kontaktoni direkt për më shumë informacion.

Klikoni paketat që ju interesojnë:

Paketa START

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Regjia
 2. Kamera
 3. Montazhi

Transmetimi – 1 muaj (90x)

Paketa CAK

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Regjia
 2. Kamera
 3. Montazhi
 4. Skenari
 5. Kran/Karreli

Transmetimi – 2 muaj (300x)

Paketa VIP

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Regjia
 2. Kamera
 3. Montazhi
 4. Skenari
 5. Kran/Karreli
 6. Grimi
 7. Ndricimi
 8. Koordinimi i vendeve të xhirimit

Transmetimi – 2 muaj (300x)

Paketa RED

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Regjia
 2. Kamera (RED)
 3. Montazhi
 4. Skenari
 5. Kran/Karreli
 6. Grimi
 7. Ndricimi
 8. Koordinimi i vendeve të xhirimit
 9. Figurantë/Balerinë
 10. Stilist
 11. Transporti

Transmetimi – 2 muaj (420x)

Paketa FLY

Në këtë paketë përfshihen:

 1. Regjia
 2. Kamera (RED)
 3. Montazhi
 4. Skenari
 5. Kran/Karreli
 6. Grimi
 7. Ndricimi
 8. Koordinimi i vendeve të xhirimit
 9. Figurantë/Balerinë
 10. Stilist
 11. Transporti
 12. Bileta avioni (2 persona)
 13. Hoteli

Transmetimi – 2 muaj (540x)