Projekti “LIVE MUSICAL”

Përshëndetje miq të Musical TV,

Nëse dëshironi të bëni një koncert televiziv me muzikë “LIVE”, me orkestrën tuaj, ose me një ndër orkestrat e Top-Channel, “unplugged” ose me orkestër super të madhe, dhe të transmetoni në vazhdimësi këto video në Musical TV.

Ky shërbim vjen si pjesë e projektit “LIVE MUSICAL“, ku artistët do të shprehin emocionet e tyre më të veçanta dhe më të bukura nëpërmjet interpretimit LIVE në skenë.

Ky është një projekt tepër i veçantë, që do të bëhet për herë të parë në televizionet muzikore shqiptare.

Çmimi për këtë projekt është vetëm 2,500 euro. Nëse jeni sado pak të interesuar atëherë mos nguroni pasi është momenti të na kontaktoni dhe të merrni më shumë informacion rreth këtij projekti.

Ju mirëpresim.