Ofertë vetëm 299€: Risilleni këngën tuaj në versionin REMIX

Përshëndetje miq të Musical,

Nëse dëshironi që një ndër këngët tuaja të vjetra, ose tradicionale, ta risillni në një version modern, duke i bërë një REMIX audio&video, dhe duke e risjellë këngën tuaj në vëmendjen e publikut, të jeni të sigurtë që në Musical të tilla projekte realizohen me një cilësi tepër të lartë.

Nëse realizoni një produkt të tillë do të përfitoni transmetim në Musical TV dhe në MyMusic Radio (e cila së shpejti do të ketë emrin Musical Radio), dhe për më shumë OFERTA aktuale për një produksion të tillë është vetëm 299€.

Me poshtë do të gjeni një ndër Remix-et nga Musical.

http://www.youtube.com/watch?v=QAUdcSMgAss – Remix

http://youtu.be/xI8UojXss84 – origjinali

Loading...
0 comments