Së shpejti vjen “Musical Radio”

Përshëndetje Miq.

Së shpejti vjen “Musical Radio” në frekuencën 97.3 mghz në Tiranë, Durrës, etj, dhe në Digitalb (free).

Kjo radio do të prezantojë muzikën shqiptare moderne popullore. Artistët do të kenë një reklamim të jashtëzakonshëm, sidomos bashkëpunëtorët e Musical TV.

Ps: Musical Radio do të mbivendoset mbi frekuencat e My Music Radio.

Së shpejti me informacionet të reja…

0 comments

Trackbacks